Podologie & Orthopedie

ORTHOPEDIE

Orthopedische schoenen zorgen voor optimaal loopcomfort en meer bewegingsvrijheid wanneer confectieschoenen geen uitkomst meer bieden. Orthopedisch schoeisel is op te delen in twee categorieën: orthopedische maatschoenen en semi-orthopedische schoenen. Orthopedische maatschoenen worden door onze orthopedisch schoenmaker aangemeten en vervaardigd. Semi-orthopedische schoenen worden in een fabriek gemaakt en vervolgens door ons aangepast. Stadtmüller Leeuwarden heeft een ruime collectie semi-orthopedische schoenen op voorraad. Zo kunt u veel makkelijker bekijken wat de best passende en meest modieuze oplossing voor u is. Wel zo fijn!

PODOLOGIE

Podologie is een therapie gericht op het voorkomen en behandelen van voetklachten en stoornissen in de voet. De registerpodoloog behandelt voetklachten, houdingsklachten of klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. Bij klachten aan de voeten, enkels, knieën, heupen of rug kan onze podoloog uitkomst bieden. Onze registerpodoloog is aangesloten bij Stichting LOOP, waardoor de behandeling meestal vergoed wordt door de meeste zorgverzekeraars.

AFSPRAAK MAKEN

Onze pedicure werkt uitsluitend op afspraak. Je kunt uiteraard altijd bellen voor een afspraak (tel: 058-2893961) Maar u kan ons ook een mail sturen.

”In onze winkel vindt u Frieslands grootste aanbod in comfortabele modeschoenen!”