Over ons

STADTMÜLLER LEEUWARDEN

Afzonderlijk van elkaar Liepen Jurgen Stadtmüller en Marcel Slump al langere tijd rond met het idee een schoenenwinkel te beginnen. Toen zij in 2015 door een gemeenschappelijke kennis met elkaar in contact kwamen, bleek dat ze dezelfde wens koesterden en over veel dingen dezelfde visie deelden. Het duurde dan ook niet lang voordat Jurgen en Marcel besloten samen te werken om die droom werkelijkheid te maken. De stap werd genomen: Leeuwarden zou binnenkort een schoenenwinkel rijker zijn. En niet zomaar één, want de twee waren het er overeens: wij gaan samen in Leeuwarden laten zien dat we dé nummer 1 in voetzorg zijn!

ONZE WINKEL

Stadtmüller schoenen onderscheidt zich door het brede assortiment van de beste comfortmerken. “Veel mensen herkennen het wel: je loopt het liefst op schoenen van een bepaald merk. Door van ieder van deze merken – van FinnComfort en Durea tot Van Bommel, Gijs en Panama Jack – een zeer groot assortiment te bieden, heb je keuze.” Achter de winkelruimte bestiert in-house podoloog Bert van Veen een praktijk. “Het dragen van goed schoeisel, betekent het voorkomen van voet- en houdingsproblemen”, stelt de specialist. Hij schetst: “Iets eenvoudigs als een pijnlijke teen door een te smalle schoen, kan later rugklachten veroorzaken.” Op vrijdagen is Jürgen Stadtmüller aanwezig als schoentechnicus voor de orthopedie. Stadtmüller schoenen biedt de klant een aangename omgeving – hier tref je geen steriele ruimte met vitrines vol schoenhulpstukken, lacht Marcel Slump. “Nee, bij ons kom je even zitten in onze huiskamer en bespreken we de wensen onder het genot van een kop koffie.”

SCHOENFANATEN

Met de vondst van de perfectie locatie in en het aantrekken van een deskundig team van schoenfanaten was Stadtmüller Schoenen Leeuwarden een feit. Sinds de officiële opening in september 2015, staan de schoenadviseurs van team Stadtmüller Schoenen Leeuwarden te allen tijden voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Onze adviseurs nemen de tijd om samen met u de collectie verkennen en in alle rust uw wensen te bespreken. Dit doen we uiteraard in een gezellig ambiance en onder het genot van een kopje koffie, want bovenal vinden wij dat schoenen kopen leuk moet zijn!

Jurgen Stadtmüller


Eigenaar & Schoentechnicus

Marcel Slump


Eigenaar & Schoenspecialist

Christian Esselbrugge


Podoloog & Schoenspecialist

Dietha Slump


Schoenadviseur

Anette Meindertsma


Schoenadviseur

Ivar Boschma


Schoenadviseur

Lydia Bijma


Schoenadviseur

”In onze winkel vindt u Frieslands grootste aanbod in comfortabele modeschoenen!”